markedet

Verdens største marked

Med 1,4 mia. mennesker og et BNP på 12,5 billioner amerikanske dollar er mulighederne i Kina nærmest uudtømmelige, men samtidig er svært og for de fleste umuligt at trænge ind på dette attraktive marked, hvor totalomsætningen på Global Shopping Festival også kaldet Singles Day (det kinesiske svar på black friday) oversteg 30 mia. dollars alene i netbutikken T-mall.

På det kinesiske marked har en hastigt voksende middelklasse en stor præference for nordiske produkter, der har en høj troværdighed og ansvarlighed. De køber med stor glæde fødevarer, personlig pleje og vaskemidler, de kan stole på.

Ligeledes er deres store begejstring for design og eksklusivitet en væsentlig faktor i deres indkøbsmønster, der er præget af en sammensmeltning mellem online og offline.
De rigtige produkter forventer de derfor at møde både i  butikker, popup shops, specialforretninger, på messer og ikke mindst online, hvor indkøbsvolumen vokser dag for dag.

Det nye mere åbne og gennemsigtige Kina er således klar til at møde nye produkter
og introducere dem til et engageret og købedygtigt publikum med stor forkærlighed til
det nordiske og de værdier, som bliver forbundet med landene, deroppe i Norden.

 

 

Døren til mulighederne

Nordic Life Center kan være døren til alle disse muligheder takket være partnere i Kina. De har for længst opfanget den nordiske trend i Kina og som nogle af de eneste på markedet, er de i stand til at handle på den. Endda i en grad som kun de færreste helt kan forstå.

Gennem Deshun og Quanman International, samt fællesskabet med deres topfolk i Nordic Life Center i både Danmark og Kina, kan vi tilbyde de relevante brand display løsninger og en eksponering i hele den kinesiske retailverden. Og endnu vigtigere, vi kan hjælpe de rigtige brands med den rette kommunikation og strategi på et nyt marked.

Vejlsøvej 51 · DK-8600 Silkeborg · Denmark
mail@nlcdenmark.com