Konceptet

New Retail er en realitet

Fremtidens detailhandel er her allerede. Her skelnes der ikke mellem fysisk og virtuel handel. Det hele smelter sammen – og den kinesiske middelklasse har forlængst taget den nye verden til sig. De fokuserer på produkt- og livskvalitet frem for udsalgssteder.

Og med en årlig indkomst på 100.000 Euro+, har middelklassen både viljen og evnen til at fokusere på forbrugerkoncepter, der tilbyder høj kvalitet, smukt design, troværdige brands og eksklusive præsentationer på såvel de fysiske som de virtuelle butikshylder.

Derfor er troværdig produktinformation og eventuelle kvalitetsudmærkelser, som f.eks. Nordisk Svanemærke, Statslige Økomærker og designpriser sammen med god support og service, afgørende for ethvert salg til denne attraktive målgruppe.

Det er præcis derfor at Nordic Life Center er med i udviklingen fra offline supermarkeder,storcentret til Online shoppingcentre og fysiske oplevelsescentre.

Vi  tilbyder en kombination af online fordelene (nemt, hurtigt levering og ingen fysisk afstand) med den nye offline oplevelse, hvor der kan interageres med produktet og oplevelsen.

 

 

7

veje til markedet

Online har Nordic Life Center adgang til de allerstørste online shoppingcentre (Wechat + applet Shopping Center Jing Dong store og Alibabas Tmall stores).

Nordic Life Center tilbyder eksponering af brand indehaverens produkter på alle de vigtigste kommercielle udstillinger og messer i alle nøgleområder af Kina.

Nordic Life Center kan tilbyde samarbejde på tværs af brancher i forbindelse med særlige events og kulturfremstød i Kina, med fokus på lande, produkter eller ydelser.
Nordic Life Center kan præsentere produkterne i Flagship butikker i de vigtigste indkøbscentre, hvor kunder kan opleve, teste og købe varerne fysisk.

Nordic Life Center kan bringe brands og produkter ind i relevante specialforretninger i alle kinas største byer, hvor brands og brand indehavere har mulighed for at interagere med potentielle kunder.

Nordic Life Center åbner pop-up butikker i butikscentre, hvor det er muligt at fortælle mere om den nordiske livsstil og filosofi samt lave hurtige markeds- og produkttests.
Nordic Life Center kan tilbyde shop-i-shop koncepter med attraktive hyldemeter og eksklusive displays, der er med til at skabe brand recognition og tiltrække de attraktive kunder.

Vejen dertil

For at åbne det store kinesiske marked for flere nordiske produkter er det vigtigt med et topprofessionelt koncept og en forståelse for både markedet og de mekanismer, der driver det. Derfor bygger Nordic Life Center ikke alene på tillid, men også på total gennemsigtighed og åbenhed. Det er den eneste måde at bygge langvarige relationer på.

Første skridt er derfor et møde og en fælles vurdering af brand og produkter set i forhold til markedet og målgruppen. Hvor og hvordan, er der et match mellem brand og Nordic Life Center – og hvor er de fælles ambitioner og ønsker til samarbejdet.

Dernæst skal eksportkvalifikationerne, markedsføringen og den bagvedliggende økonomi og produktionskapacitet samt prissætning på plads. Danner alt dette baggrund for et samarbejde, skal der naturligvis skrives en aftale.

På den baggrund sættes typisk en produkttest i gang over en periode og med det rette resultat, er det muligt at udforme og iværksætte en egentlig kommunikations-strategi og måde at gå til markedet på.

Så hvis det er din vurdering, at vi kunne have en fremtid sammen, så kontakt os.
Verdens mest attraktive marked for nordiske livsstilsprodukter venter.

Vejlsøvej 51 · DK-8600 Silkeborg · Denmark
mail@nlcdenmark.com