Hvem er vi

Midt i den danske natur

På ferskvandscentret i det naturskønne Silkeborg ligger virksomheden Nordic Life Center placeret i enestående omgivelser både inde og ude. Stedets klassiske bygninger byder på talrige internationale miljøvirksomheder – og uden for danner skove og søer en smuk ramme om dedikerede virksomheders virke for bæredygtighed.

 

 

Design og miljø

Her på Ferskvandscentret trives kreativiteten og engagementet optimalt. Der er højt til loftet, danske møbelklassikere og tidløs dansk design og arkitektur. Det hele er på naturlig vis med til at underbygge Nordic Life Centers eksistensgrundlag.

Nordic Life Center Denmark har fire indehavere, der tilsammen udgør et stærkt fællesskab med stor know-how og know-who på det kinesiske marked. Et udsagn, der bedst kan verificeres med en uddybende præsentation af deres kompetencer og kvalifikationer.

Virksomhedens
internationale ejere

Hu Zhongchun

Mr. Hu er administrerende direktør i Quanman International og har etableret en række handelsselskaber, blandt andet Deshun Health Care Products Co. Limited samt Shanghai Quanman International Commercial & Trading Co. Ltd, Mr. Hu har mere end 20 års erfaring med kinesiske forbrugsvarer, marketing og et omfattende netværk inden for dagligvare- og livsstilsmarkedet i Kina.

Tom Hancocks netværk

Mr. Tom Hancock er direktør og indehaver af Tatrix International, der er en af Kinas førende virksomheder inden for produktion og distribution af forbrugsmaterialer til kontorer. Han ejer desuden en række succesrige selskaber i blandt andet Tyskland, USA, Holland og Australien, hvilket sikre ham (og Nordic Life Center) et unikt netværk.

Jonas Kærgaard Petersen kender miljøet

Jonas Kærgaard Petersen har en karriere som ansvarlig for salg af bæredygtige produkter, inden for personlig pleje og rengøring, hos nordens førende private label virksomhed med eksport til det meste af verden. Han er i dag tilknyttet Nordic Life Center A/S som bestyrelsesmedlem.

Thomas Lund
på mærkerne

Thomas Lund har i mange år produceret og leveret til det kinesiske marked og vice versa. Thomas Lund har, takket været ejerskab af en hel række topprofessionelle virksomheder i Danmark, opbygget et stærkt personligt brand i Kina med en imponerende produktportefølje, der er kendetegnet af kvalitet samt respekt for miljøet og forbrugerne. Thomas er administrerende direktør i Nordic Life Center A/S.

Et stærkt bagland

Ejerskab i Kina

Nordic Life Center Denmark er medejer af Nordic Life Center China, hvor Mr. Hu indgår i ejerkredsen. Den tredje aktionær i Nordic Life Center er  Deshun China, der har adgang til 500 millioner online kunder gennem online portalen T-mall og repræsenterer desuden 10.522 forretninger, samt adskillige servicecentre fordelt i over hele Kina.

All Channel branding og salg

Sidst men ikke mindst er Quanman International med Mr. Hu i spidsen engageret i samarbejdet, hvilket kan give danske kvalitetsbrands adgang til koncernens Brand All-Channel marketing og distribution system i Kina, og derigennem åbne uanede muligheder på dette attraktive marked.

Vejlsøvej 51 · DK-8600 Silkeborg · Denmark
mail@nlcdenmark.com