Hvem er du

Tillid og respekt

Nordic Life Center sætter barren højt. Det er en nødvendighed både vi, vores samarbejdspartnere og du som brand owner har store ambitioner til fælles. Derfor er et samarbejde ikke alene et spørgsmål om produkter, men i højere grad om fælles værdier og holdninger, som grundlag for gensidig tillid og respekt.

 

 

Nordiske kvaliteter

De brands og produkter, som Nordic Life Center kan tilbyde at bringe til det kinesiske marked, er anerkendte mærkevarer skabt i norden. De udmærker sig ved at være bæredygtige og veldesignede og komme fra virksomheder, som tager ansvar for miljøet.

Kategorierne er typiske daglige forbrugsvare, livsstils- og mor/barn-produkter samt færdigpakkede fødevarer og elektronik af høj kvalitet og klasse. Nøgleordet er derudover at produkterne skal kunne produceres i mængder, som matcher markedet i Kina. Nordic Life Center er naturligvis parat til at angive volumenforventniger på specifikke produkter.

Særlige kriterier

Som en del af processen med at introducere produktet til det kinesiske marked er det
vigtigt, at brand owner accepterer at samarbejde med Nordic Life Center om udvikling af promotion materialer, til det nye marked, således at der kan sikres adgang til foto- og videomateriale til brug på online portalerne.

Det er ligeledes vigtigt at brandindehaveren er klar til at dele produktspecifikationer, så Nordic Life Center kan sikre den nødvendige registrering i Kina.

Til gengæld kan Nordic Life Center tilbyde tilbundsgående insights og know-how om markedet samt (de altafgørende faktorer) præsentation, indsalg til samtlige relevante salgssteder on- og offline samt kommunikation, prissætning, test og distribution.

Alt sammen i samarbejde med brand indehaveren gennem vores samarbejdspartner Quanman International Commercial & Trading Co. Ltd, som er en af de ledende All-Channel brand operation firmaer i Kina.

Har du det rette produkt, erfaring og virksomhed, så lad os mødes og kigge hinanden i øjnene. Det personlige møde og professionelle drøftelse af dit brands perspektiver og muligheder i østen, er altid den bedste måde at skabe gensidig tillid på.

Vejlsøvej 51 · DK-8600 Silkeborg · Denmark
mail@nlcdenmark.com